dinsdag 14 juli 2015

Zwemmen in Mbale


Daar is het zwembad!
Omdat mijn papa afgelopen vrijdag jarig was, gingen we niet alleen naar Mbale om regelzaken voor de farm te doen, maar ook om te zwemmen: voor mij de allereerste keer!!  's Ochtends vroeg ging papa eerst naar de boerderij om het oogsten op te starten en na de koffie met zingen en een kado, gingen we op weg.

Na ruim een uur rijden in de hitte kwamen we in het Mount Elgon Hotel aan, waar je voor een paar euro een hele dag in het buitenzwembad kan en een grote handdoek en ligstoel met parasol mag gebruiken. 
 

Joehoe daar ga ik!
Met mijn eigen rugzakje liepen we door de grote tuin naar het water. Ik vond het allemaal maar spannend hoor! Het aantrekken van een badpak en een mini-drijfvest was wel heel interessant! Ook wilde ik graag mijn kleine roze zonnebril op, net als papa en mama. 

Het water was voor mij een beetje koud dus ik zat het liefste bij papa op z’n schouders in het grote zwembad of aan de rand met water te spelen.
We hebben ook genoten van het uitzicht op Mount Elgon, de warme (!) douche na afloop en ik ben nog op de draaimolen in de tuin gegaan!
Op de terugweg naar huis was ik zo moe dat ik lekker in slaap gevallen ben: een mooi einde van deze gezellige verjaardag!

Papa heeft een kompas gekregen
Lekker spetteren met water

Mooi uitzicht op Mount Elgon en de velden

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten