dinsdag 21 juni 2011

Ons huis (2)

De internetverbinding bleek dit weekend toch niet zo goed te werken als we dachten, want één foto is niet door gekomen op de weblog. Daarom maar even dit tweede bericht over ons huis.
Op de foto is onze achtertuin te zien met het verandadak, waaronder we een waslijn hebben gespannen zodat de was niet steeds in de volle zon hangt. De foto is genomen vanaf de plek bij de banda naast het kippenhok, waar de kippen ‘s nachts in zullen gaan. We moeten nog proberen om stevig gaas te vinden zodat we de open ruimte tussen het dak en de muur dicht kunnen maken, om te voorkomen dat er dieren in kruipen. De kippen kunnen overdag wel lekker vrij rondlopen en komen dan in de avond vanzelf terug in het hok. Het enige wat wij moeten doen is de deur sluiten en de verse eieren rapen. Maar dat is dus nog toekomst: er is nog genoeg te doen en onze werkzaamheden rondom het energieproject en Kumi Hospital gaan voor!

Omdat we nu toch een bericht plaatsen, ook nog even twee foto’s van Ouke die druk bezig is in de tuin (sweet potato planten).

5 opmerkingen:

 1. Hoi, hoi,
  Heel leuk om te zien hoe jullie wonen in Oeganda. Ziet er goed uit. Succes met de landbouwwinning.
  Verder goed om te lezen dat het goed met jullie gaat.
  Veel succes nog de komende tijd met jullie projekten/werk.
  Groetjes
  Kees

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heeej Han en Ouk!
  Menig jalourse blikken hier in dit dichtopelkaar en regenachtig landje! Fijn te horen dat jullie het zo naar jullie zin hebben!


  Liefs
  KASBOEK

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi om jullie verhalen te lezen. De foto's zijn nog leuker, dat geeft een goed beeld bij. Jullie huisje ziet er leuk uit, fijn dat jullie je er thuis voelen.
  Succes weer met al jullie werkzaamheden daar!

  Liefs Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zien jullie er prachtig uit in die kledij! En wat leuk dat er zo'n feestelijke opening was.
  liefs N&B

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo'n jurk wil ik ook wel hebben. Maatje 42 moet goed zijn. Wat vind ik het moedig dat jullie hiervoor een jaar lang jullie baan in Nederland hebben opgegeven. Jullie verrichten hiermee zeker een heel goed werk. Bravo!

  Hermien Gorlitz

  BeantwoordenVerwijderen